Notícies Recaredo

Recaredo dona suport a la Verema Solidària

Recaredo i Celler Credo col·laboren un any més amb la Verema Solidària; una iniciativa de l’associació Impulsa Fundraising que uneix territori, vi i responsabilitat social per combatre la pobresa i l’exclusió social. A través de diverses activitats programades des del celler al llarg de l’any, Recaredo ha tancat la campanya amb una aportació de prop de 1.800€ al projecte, que enguany destinarà els donatius a l’associació Quilòmetre Zero i la cooperativa de treball Alba Futur.

La primera acció solidària organitzada des de Recaredo va consistir en una harmonització gastronòmica de vins escumosos i llonganisses Casa Sendra, on es van recaptar un total de 231,40€ solidaris, suma que la passada tardor va encetar el comptador de l’edició d’enguany de la Verema Solidària. Entrada la primavera, una jornada lúdica d’esporga solidària a les vinyes del Celler Credo va permetre recol·lectar 390€, un import obtingut a través del preu de les entrades de l’activitat. Així mateix, la Jornada de Visites Solidàries celebrada el passat 12 d’octubre va concentrar un total de 1.160€; una activitat que ja es realitza per tercer any consecutiu al celler en benefici a Verema Solidària.

D’altra banda, la quarta edició de Verema Solidària ha celebrat quatre veremes – tres a la demarcació de Tarragona i una a la de Lleida – i ha aconseguit recaptar un total de 20.688€ en donacions, una xifra superior als objectius marcats per a l’edició 2019. A més a més de totes aquestes vies de captació de donatius, Verema Solidària complementa la bossa amb les ampolles de vi elaborades a cada edició, els donatius que es poden realitzar en concepte de Fila Zero i finalment, amb una sessió de tast amb maridatge que se celebra el mes de maig.

Els projectes de l’edició 2019

  • L’Associació Quilòmetre Zero de Tarragona, desenvolupa projectes dirigits de manera directa a infants, adolescents i jovent en situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió.
  • Fundació Alba Futur, s’ubica a la comarca del Pallars Jussà, i té com a objectiu la creació d’ocupació adreçada a persones en situació de risc d’exclusió social i capacitats diverses, fent ús de l’agricultura com a eina terapèutica.

L’Estrany Solidari, el vi de Celler Credo i la Verema Solidària

El vi brisat Estrany Solidari és resultat de l’esforç i la il·lusió de prop de 200 persones que van col·laborar amb la Verema Solidària de Celler Credo, celebrada el 16 de setembre de 2017. Els ‘veremadors solidaris’ van collir a mà 3.800 kg de xarel·lo, que des de Celler Credo vam reservar exclusivament per a aquest esdeveniment. Una collita al límit de la maduració i beneïda per la generositat de la naturalesa, que ens va oferir un raïm sa, expressiu i amb un gran potencial per a transmetre l’estil directe, honest i transparent dels nostres vins.

 

 

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Uncategorized

Reserva Particular, entre els Millors Vins d’Espanya

Reserva Particular, entre els Millors Vins d’Espanya

L’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) ha escollit Reserva Particular de Recaredo 2007 com a un dels Millors Vins d’Espanya 2019 en la categoria de vins escumosos.

Llegir més

Les primeres ampolles amb CORPINNAT sortiran al mercat aquesta primavera

Les primeres ampolles amb CORPINNAT sortiran al mercat aquesta primavera

Malgrat les intenses negociacions entre CORPINNAT (AVEC) i la D.O. Cava, no ha estat possible arribar a una solució satisfactòria per ambdues parts.

Llegir més