Notícies Recaredo

Recaredo dona suport a la Verema Solidària

Recaredo i Celler Credo col·laboren un any més amb la Verema Solidària; una iniciativa de l’associació Impulsa Fundraising que uneix territori, vi i responsabilitat social per combatre la pobresa i l’exclusió social. A través de diverses activitats programades des del celler al llarg de l’any, Recaredo ha tancat la campanya amb una aportació de prop de 1.800€ al projecte, que enguany destinarà els donatius a l’associació Quilòmetre Zero i la cooperativa de treball Alba Futur.

La primera acció solidària organitzada des de Recaredo va consistir en una harmonització gastronòmica de vins escumosos i llonganisses Casa Sendra, on es van recaptar un total de 231,40€ solidaris, suma que la passada tardor va encetar el comptador de l’edició d’enguany de la Verema Solidària. Entrada la primavera, una jornada lúdica d’esporga solidària a les vinyes del Celler Credo va permetre recol·lectar 390€, un import obtingut a través del preu de les entrades de l’activitat. Així mateix, la Jornada de Visites Solidàries celebrada el passat 12 d’octubre va concentrar un total de 1.160€; una activitat que ja es realitza per tercer any consecutiu al celler en benefici a Verema Solidària.

D’altra banda, la quarta edició de Verema Solidària ha celebrat quatre veremes – tres a la demarcació de Tarragona i una a la de Lleida – i ha aconseguit recaptar un total de 20.688€ en donacions, una xifra superior als objectius marcats per a l’edició 2019. A més a més de totes aquestes vies de captació de donatius, Verema Solidària complementa la bossa amb les ampolles de vi elaborades a cada edició, els donatius que es poden realitzar en concepte de Fila Zero i finalment, amb una sessió de tast amb maridatge que se celebra el mes de maig.

Els projectes de l’edició 2019

  • L’Associació Quilòmetre Zero de Tarragona, desenvolupa projectes dirigits de manera directa a infants, adolescents i jovent en situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió.
  • Fundació Alba Futur, s’ubica a la comarca del Pallars Jussà, i té com a objectiu la creació d’ocupació adreçada a persones en situació de risc d’exclusió social i capacitats diverses, fent ús de l’agricultura com a eina terapèutica.

L’Estrany Solidari, el vi de Celler Credo i la Verema Solidària

El vi brisat Estrany Solidari és resultat de l’esforç i la il·lusió de prop de 200 persones que van col·laborar amb la Verema Solidària de Celler Credo, celebrada el 16 de setembre de 2017. Els ‘veremadors solidaris’ van collir a mà 3.800 kg de xarel·lo, que des de Celler Credo vam reservar exclusivament per a aquest esdeveniment. Una collita al límit de la maduració i beneïda per la generositat de la naturalesa, que ens va oferir un raïm sa, expressiu i amb un gran potencial per a transmetre l’estil directe, honest i transparent dels nostres vins.

 

 

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Esdeveniments Recaredo

Recaredo amb la campanya ‘Enoturismo Para Sanitarios’

Recaredo amb la campanya ‘Enoturismo Para Sanitarios’

La iniciativa neix amb l’objectiu d’agrair i premiar els esforços dels professionals de la salut i d’altres sectors essencials durant la pandèmia de la COVID-19.

Llegir més

Obrim de nou les portes als visitants

Obrim de nou les portes als visitants

La família i l’equip de Recaredo estem contents d’anunciar-vos que les portes del nostre celler ja estan obertes per rebre visites. Ara, més que mai, és temps de recuperar la il·lusió plegats.

Llegir més

Calendari de sopars d’estiu a RECAREDO

Calendari de sopars d’estiu a RECAREDO

De mitjans de juny a finals de setembre, Recaredo es converteix en la seu efímera de més de 30 restaurants de proximitat.

Llegir més

Recaredo serà la seu efímera de 30 restaurants

Recaredo serà la seu efímera de 30 restaurants

Recaredo donarà suport als restaurants de proximitat cedint les seves instal·lacions perquè puguin retrobar-se amb els seus clients habituals.

Llegir més

Reserva Particular, entre els Millors Vins d’Espanya

Reserva Particular, entre els Millors Vins d’Espanya

L’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) ha escollit Reserva Particular de Recaredo 2007 com a un dels Millors Vins d’Espanya 2019 en la categoria de vins escumosos.

Llegir més

Celler Credo de Recaredo, amfitrió de la Verema Solidària

Celler Credo de Recaredo, amfitrió de la Verema Solidària

Es tracta de la 2ª edició de la iniciativa, que enguany finançarà projectes d’inclusió social adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual a la regió del Penedès i l’Empordà.

Llegir més

TV3 s’endinsa a Recaredo

TV3 s’endinsa a Recaredo

El programa de TV3, Catalunya Experience, viatja amb dos sommeliers del Japó a una de les vinyes més singulars de Recaredo per difondre l’autenticitat dels vins escumosos de terrer.

Llegir més

L’Associació Molinenca de Tast premia la qualitat, l’originalitat i la sostenibilitat de Recaredo

L’Associació Molinenca de Tast premia la qualitat, l’originalitat i la sostenibilitat de Recaredo

L’Associació Molinenca de Tast ha concedit a Recaredo el reconeixement “Enviat de l’Any 2015” per la seva aposta per la qualitat, les varietats autòctones, les llargues criances i el respecte a l’entorn.

Llegir més

Recaredo celebra deu anys d’un compromís únic amb Bureau Veritas

Recaredo celebra deu anys d’un compromís únic amb Bureau Veritas

Recaredo commemora els deu anys d’ençà que l’organisme independent Bureau Veritas certifica els processos d’elaboració -des de la vinya i la vinificació al celler fins a la llarga criança a les caves- perquè els seus vins siguin sinònim d’excel·lència i respecte pel paisatge d’on són originaris.

Llegir més