Termes i condicions

POLÍTICA DE PRIVACITAT I CONFIDENCIALITAT

La política de privacitat de RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que els usuaris proporcionen a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui quina informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat.

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’objecte del qual és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal,RECAREDO MATA CASANOVAS S.A.informa als usuaris que:

RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al disposat en la normativa vigent.

 

La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com finalitat el manteniment de la relació que, si s’escau, s’estableixi amb RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l’empresa com poden ser l’adequat manteniment de la relació establerta -gestió, administració, millora i adequació a preferències i gustos de l’usuari, millora del web, així com l’enviament, per mitjans tradicionals i/o electrònics, d’informació comercial i publicitària sobre productes i serveis de l’empresa.

Les dades de caràcter personal recollides i tractades al fitxer de Recaredo seran utilitzades únicament per RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. Mai seran venudes o cedides a terceres parts sense el consentiment explícit de les persones que formin part del fitxer.

RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten. L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Les persones poden exercitar aquests drets per les següents vies:

– Enviant un correu electrònic a l’adreça info@recaredo.com
– Per correu postal, identificant-se amb una fotocòpia del DNI, a l’adreça: C. Tamarit, 10 Apartat 15. CP 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).

Aquest lloc pot contenir enllaços o referències a altres llocs web que no estan sota el control de RECAREDO MATA CASANOVAS S.A. i en les quals, per tant, no és aplicable la present política de protecció de dades. Aconsellem llegir les indicacions sobre la privadesa de les seves dades que contingui cada pàgina web que visiti. L’usuari passarà a ser l’únic responsable de les seves connexions amb tals pàgines.