Una visita a Recaredo

Exclusivament amb cita prèvia

La família i l’equip de Recaredo estem contents de retrobar-nos amb vosaltres: ara, més que mai, és temps de recuperar la il·lusió. Les portes del nostre celler estan obertes sota estrictes mesures de seguretat sanitària.

Us informem de dues novetats importants: 1. Totes les visites seran privades o en grups reduïts. 2. Incorporem opcions combinades de celler i vinya per fomentar l’activitat a l’aire lliure.

Casa nostra és casa vostra

Família i equip Recaredo

 

ORIGEN

Recorregut pels orígens

Visitarem la cava i celler per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació d’un vi blanc de la Col·lecció de Xarel·lo del Celler Credo.

2 hores 25€ / persona

VISITA PRIVADA | TEMPS

Els secrets del temps

Recorregut per la cava històrica de Recaredo per descobrir un compromís únic en l’elaboració de Corpinnat Brut Nature marcats per l’empremta de les llargues criances.

Ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia i tastarem l’emblemàtic ‘Reserva Particular de Recaredo’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. La degustació es completarà amb dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats de dos vins blancs del Celler Credo.

2,5 hores 48€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones

VISITA PRIVADA | SERRAL DEL VELL

Arrelats al paisatge

Passejada per la finca Serral del Vell per endinsar-nos en la viticultura biodinàmica i el territori Corpinnat. Tast a la vinya de ‘Recaredo Serral del Vell’, acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visita a la cava i celler per descobrir el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo amb tast de l’emblemàtic ‘Recaredo Reserva Particular’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació de dos vins blancs del Celler Credo.

4 hores 75€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis

VISITA PRIVADA | TURÓ D’EN MOTA

Una vinya, una varietat, un vi

Passejada per la icònica vinya del Turó d’en Mota per descobrir les singularitats d’un paratge únic al Penedès. Envoltats de vinya i resguardats pel bosc del turó, tastarem un vi base del Turó d’en Mota acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visitarem la cava per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i degustarem ‘in situ’ l’icònic Turó d’en Mota de Recaredo ‘desgorjat’ a mà. El tast es completarà amb tres Corpinnats Brut Nature de llarga criança, un vi blanc d’edició limitada del Celler Credo i l’oli d’oliva verge extra ‘Olivar de Can Credo’.

4 hores 150€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis


Contacte Recaredo

Recaredo Mata Casanovas S.A.
Tamarit 10, Apartat de correus 15
08770 - Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

Telf: +34 93 8910214
Fax: +34 93 8911697
visites@recaredo.com