Una visita a Recaredo

Exclusivament amb cita prèvia

Un recorregut per la vocació, el compromís i la passió d’una família de viticultors biodinàmics compromesos amb l’excel·lència de les llargues criances i l’expressió més genuïna dels paisatges del Penedès.

Casa nostra és casa vostra.

Família i Equip Recaredo

 

.
.
.
Informació sobre accessibilitat i serveis
.
Informació sobre accessibilitat i serveis

ORIGEN

Recorregut pels orígens

Visitarem la cava i celler per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació de dos vins blancs de l’Univers Xarel·lo de Celler Credo.

2 hores 35€ / persona

VISITA PRIVADA | TEMPS

Els secrets del temps

Recorregut per la cava històrica de Recaredo per descobrir un compromís únic en l’elaboració de Corpinnat Brut Nature marcats per l’empremta de les llargues criances.

Ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia i tastarem l’emblemàtic ‘Recaredo Serral del Vell’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. La degustació es completarà amb dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats de dos vins blancs del Celler Credo.

2,5 hores 70€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones

VISITA PRIVADA | SERRAL DEL VELL

Arrelats al paisatge

Passejada per la finca Serral del Vell per endinsar-nos en la viticultura biodinàmica i el territori Corpinnat. Tast a la vinya de ‘Recaredo Intens Rosat’, acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visita a la cava i celler per descobrir el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo amb tast de l’emblemàtic ‘Recaredo Serral del Vell’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació de dos vins blancs del Celler Credo.

4 hores 95€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis

VISITA PRIVADA | TURÓ D’EN MOTA

Una vinya, una varietat, un vi

Passejada per la icònica vinya del Turó d’en Mota per descobrir les singularitats d’un paratge únic al Penedès. Envoltats de vinya i resguardats pel bosc del turó, tastarem un vi base del Turó d’en Mota acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visitarem la cava per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i degustarem ‘in situ’ l’icònic Turó d’en Mota de Recaredo ‘desgorjat’ a mà. El tast es completarà amb tres Corpinnats Brut Nature de llarga criança, un vi blanc d’edició limitada del Celler Credo i l’oli d’oliva verge extra ‘Olivar de Can Credo’.

4 hores 180€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis


Contacte Recaredo

Recaredo Mata Casanovas S.A.
Tamarit 10, Apartat de correus 15
08770 - Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

Telf: +34 93 8910214
Fax: +34 93 8911697
visites@recaredo.com