Una visita a Recaredo

Exclusivament amb cita prèvia

Seguint les consignes i els protocols proporcionats per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat davant la situació excepcional originada per l’expansió del COVID-19, a Recaredo es suspenen  les activitats i visites enoturístiques des del dilluns 16 de març fins a proper avís.

Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties que aquest fet pugui ocasionar. Restem a la seva plena disposició i en cas de necessitar qualsevol informació addicional, no dubtin a contactar-nos a través del número de telèfon 938 91 02 14 o bé mitjançant el correu visites@recaredo.com

Família i Equip Recaredo

VISITA ORIGEN

Recorregut pels orígens

Visitarem la cava i celler per conèixer el compromís artesanal d'elaboració a Recaredo i ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d'una degustació d'un vi blanc de la Col·lecció de Xarel·lo del Celler Credo.

2 hores 25€ / persona

VISITA PRIVADA | TEMPS

L’excel·lència de les llargues criances: els secrets del temps

Recorregut per la cava històrica de Recaredo per descobrir un compromís únic en l’elaboració de Corpinnat Brut Nature marcats per l'empremta de les llargues criances.

Ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia i tastarem l’emblemàtic ‘Reserva Particular de Recaredo’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. La degustació es completarà amb dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats de dos vins blancs del Celler Credo.

2,5 hores 48€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones

VISITA PRIVADA | SERRAL DEL VELL

Arrelats al paisatge

Passejada per la finca Serral del Vell per endinsar-nos en la viticultura biodinàmica i el territori Corpinnat. Tast a la vinya de ‘Recaredo Serral del Vell’, acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visita a la cava i celler per descobrir el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo amb tast de l’emblemàtic ‘Recaredo Reserva Particular’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació de dos vins blancs del Celler Credo.

4 hores 75€ / persona (pagament per anticipat). Mínim de dues persones i un màxim de sis

VISITA PRIVADA | TURÓ D’EN MOTA

Una vinya, una varietat, un vi

Passejada per la icònica vinya del Turó d’en Mota per descobrir les singularitats d’un paratge veritablement únic al Penedès. Envoltats de vinya i resguardats pel bosc del turó, ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica i tastarem el vi base de la collita 2019 de Turó d’en Mota acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.
Ens endinsarem a la cava per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i degustarem ‘in situ’ l’icònic Turó d’en Mota de Recaredo ‘desgorjat’ a mà i a temperatura fresca i natural de la cava. El tast es completarà amb tres Corpinnats Brut Nature de llarga criança, un vi blanc d’edició limitada del Celler Credo i l’oli d’oliva verge extra ‘Olivar de Can Credo’.

4 hores 150€ / persona (pagament per anticipat). Mínim de dues persones i un màxim de sis


Contacte Recaredo

Recaredo Mata Casanovas S.A.
Tamarit 10, Apartat de correus 15
08770 - Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

Telf: +34 93 8910214
Fax: +34 93 8911697
visites@recaredo.com