Notícies Recaredo

La verema nocturna a Recaredo

A Recaredo hem iniciat la verema del 2020 adaptant els horaris de recol·lecció a nous requisits tècnics. Amb l’ajuda de focus i frontals personals, l’equip de viticultura comença la feina a primera hora del matí, quan encara és fosc. D’aquesta manera, fem arribar el raïm al celler en millors condicions tèrmiques, fet que ens permet obtenir una major expressivitat de la fruita. Així mateix, reduïm l’exposició dels professionals de la verema a les altes temperatures del dia, que poden oscil·lar entre els 25 i els 35 graus.

El tractor a la vinya, carregat amb les caixes, il·lumina als recol·lectors amb l’ajuda d’uns focus.

 

L’anyada 2020

Es tracta d’una campanya marcada per una primavera especialment plujosa, fet que ha incentivat l’aparició del fong míldiu a tota la regió del Penedès. Tot i així, gràcies a la feina minuciosa i atenta de l’equip de viticultura, el raïm que estem obtenint és molt qualitatiu i compta amb una molt bona acidesa, ideal per a l’elaboració Corpinnats de llarga criança.

La verema – que històricament a Recaredo es fa sempre a mà – permet, en aquest any especialment complex per la incidència del míldiu a la vinya, una meticulosa selecció dels millors raïms. Així mateix, aconseguim respectar al màxim l’entorn natural i garantim una major qualitat de la fruita.

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Uncategorized

No hi ha altres notícies per mostrar.