Notícies Recaredo

Recaredo commemora el 50è aniversari del “Reserva Particular” (1962-2012)

Recaredo ha celebrat el 50è aniversari de l’emblemàtic Reserva Particular  en companyia del sommelier Josep Roca (Celler de Can Roca) i del pianista Omar Sosa. Amb motiu de la commemoració, es va realitzar un tast exclusiu de sis anyades del Reserva Particular de Recaredo desgorjats a l’interior de les caves i procedents de l’enoteca familiar (2001-1999-1996-1993-1991-1984). Omar Sosa va composar i tocar per a l’ocasió sis peces inèdites per a maridar músic i vi a ritme de jazz, mentre que Josep Roca va interpretar cada una de les collites tot inspirant-se en la història i els orígens d’aquest vi familiar.

 

 

Ton Mata, de la tercera generació de la família Recaredo, va afirmar que era “un veritable plaer compartir tantes emocions i records de la família a través d’aquests caves brut nature que van dels 10 als 27 anys de criança.”

A l’esdeveniment van assistir cares conegudes com ara Txiki Begiristain, ex director esportiu del FC Barcelona; Andrés Jiménez, ex jugador de bàsquet del FC Barcelona; David Trueba, director de cinema i guionista; Sergi Ferrer Salat, propietari de Monvínic; Quim Vila, propietari Vila Viniteca; entre d’altres experts i amants del vi i la restauració.

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Esdeveniments Recaredo

Celler Credo de Recaredo, amfitrió de la Verema Solidària

Celler Credo de Recaredo, amfitrió de la Verema Solidària

Es tracta de la 2ª edició de la iniciativa, que enguany finançarà projectes d’inclusió social adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual a la regió del Penedès i l’Empordà.

Llegir més

TV3 s’endinsa a Recaredo

TV3 s’endinsa a Recaredo

El programa de TV3, Catalunya Experience, viatja amb dos sommeliers del Japó a una de les vinyes més singulars de Recaredo per difondre l’autenticitat dels vins escumosos de terrer.

Llegir més

L’Associació Molinenca de Tast premia la qualitat, l’originalitat i la sostenibilitat de Recaredo

L’Associació Molinenca de Tast premia la qualitat, l’originalitat i la sostenibilitat de Recaredo

L’Associació Molinenca de Tast ha concedit a Recaredo el reconeixement “Enviat de l’Any 2015” per la seva aposta per la qualitat, les varietats autòctones, les llargues criances i el respecte a l’entorn.

Llegir més

Recaredo celebra deu anys d’un compromís únic amb Bureau Veritas

Recaredo celebra deu anys d’un compromís únic amb Bureau Veritas

Recaredo commemora els deu anys d’ençà que l’organisme independent Bureau Veritas certifica els processos d’elaboració -des de la vinya i la vinificació al celler fins a la llarga criança a les caves- perquè els seus vins siguin sinònim d’excel·lència i respecte pel paisatge d’on són originaris.

Llegir més