Notícies Recaredo

Recaredo se suma a la iniciativa La Gran Familia del Vino

  • Els cellers familiars Terras Gauda (D.O. Rías Baixas), Fariña (D.O. Toro), Muga (DOCa Rioja), Recaredo (Corpinnat), Toro Albalá (D.O. Montilla – Moriles) i Yllera (D.O. Ribera del Duero) s’uneixen per recolzar a l’hostaleria i posar en valor la dinamització socioeconòmica que generen a través de l’enoturisme.

 Sis cellers familiars, referents en les seves respectives regions vinícoles, s’han unit per contribuir a impulsar l’activitat hostalera. Fariña, Muga, Recaredo, Terras Gauda, Toro Albalá i Yllera s’alien per crear La Gran Familia del Vino, posant en valor l’esperit d’unió que caracteritza a les famílies formades pels restauradors, cellers i amants del vi.

Sota l’eslògan “Tornar a gaudir d’allò que importa de veritat”, volen mostrar el seu recolzament al sector amb aquesta original campanya. Com a fil conductor hi trobem la cultura vitivinícola, la gastronomia i els grans moments compartits al voltant d’una ampolla de vi als restaurants, vinoteques i locals d’hostaleria.

Els impulsors de La Gran Familia del Vino duen a terme aquesta iniciativa, que engloba tres propostes conjuntes:

Una selecció d’un total de 6 ampolles icòniques de cadascun dels seus cellers, que pot ser adquirida a través de la plataforma digital Bodeboca. L’estoig conté: Fariña. Gran Colegiata Original 2015; Muga. Crianza 2017; Recaredo Terrers 2017; Terras Gauda 2020;  DON PX 2018 i Jesús Yllera 2016

Un “Tiquet Gastronomia i Vi” per rebre una bonificació de 25€ al consumir una ampolla de vi a qualsevol establiment hostaler d’Espanya. Maridar gastronomia i vi forma part de la cultura nacional, així que La Gran Familia del Vino proposa acudir a un dels milers d’establiments hostalers d’Espanya, abans del 31 de desembre de 2021, i fer consum d’alguna de les múltiples propostes vinícoles del país. Com a únic requisit: que hagi sigut elaborada per un celler espanyol i conservar el compte del restaurant com a justificant.

Un Passaport Enoturístic per a dues persones”, consistent en una invitació per visitar cadascun dels sis cellers integrants al projecte La Gran Familia del Vino.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els valors que impulsen aquesta acció de recolzament a l’hostaleria, s’ha creat la pàgina web La Gran Familia del Vino on s’expliquen els detalls de la proposta i la seva mecànica.

Segons expliquen els cellers, es tracta d’una iniciativa col·lectiva “que sorgeix de la necessitat de donar resposta a les adversitats que segueix patint el sector hostaler, pretén promoure i dinamitzar una activitat que ens ha fet viure tants moments i experiències. A més, oferim l’oportunitat de visitar els sis cellers, que suposa una autèntica immersió en la cultura del vi”.

Enoturisme com a element dinamitzador de l’entorn

A banda del foment del consum a l’hostaleria, els sis cellers proposen potenciar l’aproximació a la cultura del vi a través de l’enoturisme, posant de manifest la dinamització socioeconòmica que generen els cellers en els seus respectius entorns.

 

 

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Recaredo, vins de terrer

Quadern de verema 2021

Quadern de verema 2021

Una de les millors anyades dels últims temps amb un raïm plenament sa, una acidesa cítrica extraordinària i gran riquesa d’aromes i matisos.

Llegir més

Recaredo Serral del Vell, millor vi escumós de l’any

Recaredo Serral del Vell, millor vi escumós de l’any

L’anyada 2013 de Recaredo Serral del Vell ha estat reconeguda com a millor vi escumós de l’any en la recent edició dels Premis Verema 2020.

Llegir més

Recaredo presenta Enoteca 2004 de Reserva Particular

Recaredo presenta Enoteca 2004 de Reserva Particular

Amb 15 anys de criança, aquest Corpinnat d’edició limitada ret un homenatge al temps i a les vinyes velles de la regió del Penedès.

Llegir més

Verema 2020 a Recaredo: any de reptes

Verema 2020 a Recaredo: any de reptes

La feina -precisa i metòdica- per part de l’equip de viticultura ha sigut essencial per sobreposar-nos a una anyada tan exigent com satisfactòria… Al cap i a la fi, no hi ha res més gratificant que la superació d’un repte i l’aprenentatge continu.

Llegir més

Recaredo Subtil 2015, un nou concepte de vi escumós

Recaredo Subtil 2015, un nou concepte de vi escumós

La Família i l’Equip de Recaredo presenten l’anyada 2015 de Recaredo Subtil, una nova collita que avança cap a una connexió més honesta i franca amb els seus orígens.

Llegir més

Revolució en el concepte de vins escumosos de terrer

Revolució en el concepte de vins escumosos de terrer

Recaredo realitza la segona fermentació amb most ecològic per als seus vins escumosos des de la collita 2017, convertint-se en el primer celler del Penedès en treballar d’aquesta manera per a la totalitat de la seva producció.

Llegir més

Verema nocturna a Recaredo

Verema nocturna a Recaredo

A Recaredo hem iniciat la verema del 2020 adaptant els horaris de recol·lecció a nous requisits tècnics.

Llegir més

Les primeres ampolles amb CORPINNAT sortiran al mercat aquesta primavera

Les primeres ampolles amb CORPINNAT sortiran al mercat aquesta primavera

Malgrat les intenses negociacions entre CORPINNAT (AVEC) i la D.O. Cava, no ha estat possible arribar a una solució satisfactòria per ambdues parts.

Llegir més

L’històric ‘Brut de Brut’ passa a denominar-se ‘Serral del Vell’

L’històric ‘Brut de Brut’ passa a denominar-se ‘Serral del Vell’

A partir de l’anyada 2008, ‘Recaredo Brut de Brut’ passa a denominar-se ‘Recaredo Serral del Vell’, en un compromís per referenciar els terrers que conformen la regió de l’Alt Penedès.

Llegir més