Notícies Recaredo

Olivar de Can Credo 2015

Celler Credo -la marca de vins tranquils de Recaredo- treu al mercat una edició limitada de 709 ampolles de 50 cl de l’oli d’oliva verge extra Olivar de Can Credo 2015, que neix en oliveres centenàries situades als marges de les vinyes de Can Credo.

Les oliveres es cultiven de forma ecològica i biodinàmica –amb les corresponents certificacions del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i Demeter–, en un compromís per respectar la vida a l’ecosistema i assegurar la biodiversitat i, al mateix temps, obtenir-ne fruits de qualitat i rics en matisos. L’Olivar de Can Credo és un oli d’oliva verge extra d’anyada, elaborat 100% amb la varietat arbequina, que busca transmetre la personalitat del paisatge penedesenc i l’expressió més autèntica del Mediterrani.

Els fruits se seleccionen en el seu punt òptim de maduració per preservar les propietats aromàtiques i els sabors més intensos. La collita de 2015 ha tingut lloc en dues fases, del 28 al 30 d’octubre i del 4 al 6 de novembre, mentre que la moltura s’ha realitzat el mateix dia de recol·lecció. L’Olivar de Can Credo és un oli sense filtrar i, pel seu tractament artesà, pot presentar sediments naturals. Es tracta d’una producció limitada i amb el valor afegit que per cada litre d’oli, s’han emprat fins a 5,5 quilos d’olives.

El cultiu de les oliveres de Can Credo es realitza sense herbicides ni pesticides sintetitzats químicament. Només s’empren tractaments d’origen natural. Com a novetat, l’envàs d’Olivar de Can Credo es presenta en un format de 50 cl.

El rebost del Celler Credo
Tant l’Olivar de Can Credo com el Cigronet de l’Anoia s’engloben dins del Rebost del Celler Credo. Sota el nom de Celler Credo, hi ha el projecte de vins tranquils de l’equip i la família Recaredo, centrat essencialment en vins monovarietals de xarel·lo.

Buscar al Bloc

Arxiu de Notícies

Altres notícies relacionades

Olivar de Can Credo

No hi ha altres notícies per mostrar.